Tietoa meistä

Aurajoki Nordic Oy

Aurajoki Nordic Oy on Suomen johtavia kuluttaja- ja käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja tarjoava yhtiö, jonka rahoituspalveluita on käyttänyt jo yli 400 000 suomalaista aina vuodesta 2005 alkaen. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja liiketoimintakonsepteja palvelemaan asiakkaitamme sähköisissä jakelukanavissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 50 henkilöä Turussa ja Helsingissä. Palveluksessamme on alan parhaita asiantuntijoita, ja pysyvä tavoitteemme on olla alan paras työnantaja. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti oman asiakaspalvelutiimimme kautta ja mittaamme jatkuvasti käyttäjiemme tyytyväisyyttä palveluihimme ja tuotteisiimme. Asiakkaillemme haluamme olla kohtuullinen ja vastuullinen lainanmyöntäjä, sekä Suomen paras ja luotettavin kumppani arkipäivän raha-asioissa. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällisyys.

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että sopimusehdoissamme tai hinnoittelussamme ei ole epäselvyyksiä ja että toimintamme ja tuotteemme ovat läpinäkyviä ja juuri sellaisia kuin lupaamme. Uskomme kohtuulliseen hinnoitteluun ja pitkiin asiakassuhteisiin, jotka joustavat elämäntilanteen mukaan. Risicum Capital AB toimii myös Ruotsissa, jossa myönnämme limiittilainoja Risicum.se ja Lånbutiken.se -palveluiden kautta. Lisäksi panttilainaukseen ja huutokauppatoimintaan erikoistunut yritys Helsingin Pantti sekä Ruotsissa panttitoimintaa harjoittava Sefina.se kuuluvat kanssamme samaan konserniin.

Vastuullisuus

Aurajoki Nordic Oy on vastuullinen, luotettava ja vakavarainen kuluttajalainayritys.
Suomalainen luotonantaja Aurajoki Nordic Oy pyrkii kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen. Emme myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriöitä, teemme takaisinmaksusopimuksia sekä myönnämme lainaamiskieltoja. Lainauskieltomme ovat pysyviä ja koskevat yhtiön kaikkia tuotteita.

Toimimme aluehallintaviraston valvonnan alla lain määrittelemissä puitteissa, ja noudatamme kaikkia kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Lisäksi toimintaamme ohjaavat European Coalition for Responsible Credit:n, ECRC:n, luotonannon kriteerit (http://www.responsible-credit.net/media.php?id=1651 ja http://www.responsible-credit.net/)

Lainapalvelumme on tarkoitettu tilapäisiin ja yllättäviin menoihin, ei jatkuvaan kuluttamiseen tai talouden ylläpitämiseen. Velkaneuvonta on siirtynyt 1.1.2019 kunnilta oikeusaputoimistoihin. Voit kääntyä minkä tahansa oikeusaputoimiston puoleen kotikunnastasi riippumatta. Lisätietoa https://oikeus.fi/oikeusapu/fi/index/talous_ja_velkaneuvonta.html Kehoitamme asiakkaitamme, joilla on avuntarvetta raha-asioiden hoidossa, hakemaan neuvontaa myös seuraavilta tahoilta: