Brändit

Laina.fi

Laina.fi - Siihen Mitä Tarvitset

Laina.fi on kuluttajille suunnattu sähköisten lainaratkaisujen portaali, jossa yksityisasiakkaat voivat käyttää rahoituspalveluita ajasta tai paikasta riippumatta. Lainahakemukset tehdään verkossa, ja online-palvelu tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden hoitaa laina-asioitaan vuorokauden kaikkina aikoina. Laina.fi -palvelusta voi hakea Laina.fi Kertalainaa. Kertalaina on kerralla nostettava kulutusluotto, jonka takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä 36, 48, 60, 72 tai 84 kuukauden erissä. Selkeä takaisinmaksuohjelma auttaa talouden hallinnassa.

Risicum

Risicum.fi - Siihen Mitä Haluat

Risicum.fi tarjoaa Risicum Kertalaina- palvelua. Lainahakemuksia voi jättää mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja annamme alustavan lainpäätöksen minuuteissa. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun. Lainojen kustannukset syntyvät tilinhoitomaksusta, korosta ja avoimen pääoman lyhennyksestä. Vuotuinen nimelliskorko lainalle on 19,40 %.

Ok money

OK Money

OK Moneyn tuotteen nimi on OK Laina, joka on Kertalaina. Lainan hahmottaminen on selkeää, koska takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä kuukausierissä. Kiinteä kuukausimaksu helpottaa monen asiakkaan taloudenpitoa. OK Money on sen perustamisvuoden 2005 jälkeen myöntänyt lainoja tuhansille suomalaisille. Asiakastyytyväisyys on alusta asti ollut toiminnan kulmakiviä - OKLaina on suunnitelmallinen ja turvallinen kertalaina.

Jousto

Jousto

Verkkokaupan mukavin maksutapa: Jousto Lasku ja Osamaksu!
Jousto lasku tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi verkkokaupassa. Kun ostat Joustolla, saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa ne. Maksuaikaa laskulla on 30 päivää alkaen tilauksen käsittelystä. Jousto -laskulla voit maksaa ostoksesi 3000 euroon asti. Saatuasi Jousto laskun voit myös halutessasi muuttaa sen osamaksuksi Jouston Online-palvelussa. Online-palvelussamme pääset vuorokauden ympäri seuraamaan Joustosi tilannetta ja halutessasi maksamaan laskuja. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä

Risicum

Risicum.se - Till det du önskar

Risicum.se tarjoaa kuluttajille lainatuotteita Ruotsissa. Lainapalvelut toimivat verkossa ja asiakkaillamme on mahdollisuus hoitaa lainaansa vuorokauden kaikkina aikoina. Oma ja henkilökohtainen asiakaspalvelumme palvelee kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä lainan hakemisesta aina takaisinmaksun suunnitteluun.

Lånbutiken

Lånbutiken.se - Till det du behöver

Lånbutiken.se tarjoaa lainaratkaisuita arjen tarpeisiin Ruotsissa. Lainahakemukset tehdään verkossa, ja online-palvelumme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hoitaa laina-asioitaan vuorokauden kaikkina aikoina. Joustavat takaisinmaksuajat ja oma asiakaspalvelumme tarjoavat henkilökohtaisen ja luotettavan asiakaskokemuksen aina lainan hakemisesta sen takaisimaksuun asti.