Ajankohtaista

 • Lainmuutoksesta hyötyjä ja haasteita asiakkaille – 09.09.2019
  Syyskuussa voimaan tullut kuluttajansuojalain muutos alensi kulutusluottojen korkokattoa ja luottoihin liittyvien kustannusten enimmäismäärää. Muutos tuo lainanottajalle monia myönteisiä vaikutuksia, mutta lainaehtojen kiristyessä moni kuluttaja jää myös ilman kulutusluottoa.
 • Kulutusluottojen tarjoaminen on tiukasti saadeltya toimintaa – 31.07.2019
  Kulutusluotto on monelle suomalaiselle tärkeä apu arjen yllättäviin menoihin. Kulutusluotto on turvallinen valinta, sillä sen tarjoamista säätelevät monet lait, määräykset ja viranomaiset. Syyskuussa 2019 voimaanastuva lainmuutos parantaa tilannetta entisestään. Aurajoki Nordicin toimitusjohtaja Mikko Nyström on tyytyväinen lainmuutokseen, sillä se kohentaa vastuullisesti toimivien yritysten asemaa.
 • Asiakaspalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n sydän – 27.06.2019
  Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Aurajoki Nordic Oy:ssä hyvin tärkeää ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja läheinen kumppani arkipäivän raha-asioissa, niin suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Omassa ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme asiakkaiden tiedusteluihin vastailee tuotteisiimme perehtyneitä asiakasneuvojia. Palvelu on avoinna lähes kellon ympäri miltei vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat __helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu__. Haluamme tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua kaikkien tuotteidemme asiakkaille.
 • Kulutusluoton saaja läpäisee tiukan seulan – 22.05.2019
  Tärkein tehtävämme on varmistaa, että asiakkaidemme taloudellinen kantokyky ei ole vaakalaudalla lainaa otettaessa. Siksi lainanhakuprosessimme on tiukka, ja ilmoitetut asiat on myös todennettava. Näin ehkäisemme ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä. Yksikään luotonmyöntäjä ei halua lainata rahaa sellaiselle asiakkaalle, jolla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin.
 • Apua arjen yllättäviin menoihin – 14.05.2019
  Kulutusluotto on monelle suomalaiselle tärkeä apu, kun arjen menot yllättävät. Pesukoneen tai auton rikkoontuminen sattuu yleensä pahimmalla mahdollisella hetkellä, ja silloin rahaa voi tarvita jo ennen palkkapäivää.