Ajankohtaista

 • Ajankohtaista tietoa liittyen koronavirukseen – 19.03.2020
  Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta kaikkien tuotteidemme asiakaspalvelut palvelevat normaalisti niin puhelimitse, kuin online- palvelumme kautta. Pyrimme säilyttämään palveluidemme nykyisen, korkean tason, mutta toivomme asiakkailtamme kärsivällisyyttä, jos jotain syystä vastausaikamme ovat ajoittain normaalia pidemmät.
 • Lasku ja osamaksu on turvallisin tapa maksaa verkkokaupassa – 28.11.2019
  Laskulla ja osamaksulla on kaksi ehdotonta etua muihin verkkokaupan maksutapoihin verrattuna. Ensimmäiseksi voidaan nostaa se, että tuotteet saa aina kotiin ja voit tutustua niihin ennen laskun eräpäivää. Lisäksi voit hoitaa mahdolliset palautukset, ennen eräpäivää, jolloin maksat ainoastaan tuotteet, jotka pidät. Muilla maksutavoilla joudutaan rahoja maksamaan ja tilittämään edestakaisin. Myös kortilla maksettaessa ainakin katevaraus muodostuu koko ostoksen summalle heti ostoksen tekemisen yhteydessä. Toinen tärkeä ja usein unohdettu etu on rahoittajan kantama vastuu tuotteesta tai palvelusta. Ongelmatilanteissa ostaja voi vaatia myyjän lisäksi hyvitystä luotonantajalta. Tästä syytä mm. tulevaisuuteen sijoittuvat palvelut, kuten pääsyliput tai matkat voi maksaa turvallisesti myös laskulla ja osamaksulla.
 • Uuden ajan rahalaitos on nopea ja mutkaton – 08.10.2019
  Vakuudettomia pienlainoja tarjoavat yritykset ovat kehittäneet toimintaansa pitkäjänteisesti ja onnistuneet luomaan perinteisiä pankkeja sujuvamman asiakaskokemuksen. Aurajoki Nordicissa oma asiakastuki palvelee ripeästi ja lainapäätöksen saa jopa minuuteissa.
 • Lainmuutoksesta hyötyjä ja haasteita asiakkaille – 09.09.2019
  Syyskuussa voimaan tullut kuluttajansuojalain muutos alensi kulutusluottojen korkokattoa ja luottoihin liittyvien kustannusten enimmäismäärää. Muutos tuo lainanottajalle monia myönteisiä vaikutuksia, mutta lainaehtojen kiristyessä moni kuluttaja jää myös ilman kulutusluottoa.
 • Kulutusluottojen tarjoaminen on tiukasti saadeltya toimintaa – 31.07.2019
  Kulutusluotto on monelle suomalaiselle tärkeä apu arjen yllättäviin menoihin. Kulutusluotto on turvallinen valinta, sillä sen tarjoamista säätelevät monet lait, määräykset ja viranomaiset. Syyskuussa 2019 voimaanastuva lainmuutos parantaa tilannetta entisestään. Aurajoki Nordicin toimitusjohtaja Mikko Nyström on tyytyväinen lainmuutokseen, sillä se kohentaa vastuullisesti toimivien yritysten asemaa.
 • Asiakaspalvelu on Aurajoki Nordic Oy:n sydän – 27.06.2019
  Asiakkaiden tyytyväisyys on meille Aurajoki Nordic Oy:ssä hyvin tärkeää ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja läheinen kumppani arkipäivän raha-asioissa, niin suunnitelluissa hankinnoissa kuin yllättävissäkin tilanteissa. Omassa ja asiantuntevassa asiakaspalvelutiimissämme asiakkaiden tiedusteluihin vastailee tuotteisiimme perehtyneitä asiakasneuvojia. Palvelu on avoinna lähes kellon ympäri miltei vuoden jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme avainsanoja ovat __helppous, nopeus, asiantuntevuus sekä ystävällinen palvelu__. Haluamme tarjota laadukasta ja henkilökohtaista palvelua kaikkien tuotteidemme asiakkaille.
 • Kulutusluoton saaja läpäisee tiukan seulan – 22.05.2019
  Tärkein tehtävämme on varmistaa, että asiakkaidemme taloudellinen kantokyky ei ole vaakalaudalla lainaa otettaessa. Siksi lainanhakuprosessimme on tiukka, ja ilmoitetut asiat on myös todennettava. Näin ehkäisemme ylivelkaantumista ja maksuhäiriöiden syntymistä. Yksikään luotonmyöntäjä ei halua lainata rahaa sellaiselle asiakkaalle, jolla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin.
 • Apua arjen yllättäviin menoihin – 14.05.2019
  Kulutusluotto on monelle suomalaiselle tärkeä apu, kun arjen menot yllättävät. Pesukoneen tai auton rikkoontuminen sattuu yleensä pahimmalla mahdollisella hetkellä, ja silloin rahaa voi tarvita jo ennen palkkapäivää.